Extreme.Dirty.Driwers ry Extreme.Dirty.Driwers ry

Kerhomme tarina

Noin vuonna 2010 pari kurapyöräkaveria törmäsi toisiinsa ja tuli jostakin ajatus että oma kerho ja harrastaja ystävällinen sellainen, olisi joskus kova juttu perustaa.

Aikaa meni muutama vuosi, kaveriporukka tuntui kasvavan vuosi vuodelta ja se ajatus siitä että täytyisi saada Turun alueelle se oikeasti harrastaja ystävällinen kerho. Ja jostakin älynväläyksenä tuli nimi Extreme.Dirty.Driwers ja tahallaan noin ’väärin kirjoitettuna’, jääpähän mieleen.

Nooh, taas meni vuosi, jos toinenkin. Kaveriporukka vaan kasvoi edelleen, päätettiin että asiat täytyy laittaa eteenpäin ja kerho pystyyn. Päätettiin ensin koittaa olla mukana muiden kerhojen toiminnassa ja järjestettiin niiden kanssa esimerkiksi sänkicrosseja, sarjacrosseja ym. alan juttuja. Liputuskeikkoja oli SM-tasosta alaspäin vähän kaikkea.

Omatoimisesti järjestettiin ajoleirejä esim. Ahvenanmaan Lemlandiin ym. juttuja. Kaikki tuntui olevan selkeää ja aika kypsää oman kerhon perustamiselle. Sitten 2017 alettiin laittamaan asioita tosissaan eteenpäin, kaiken maailman lupia ja hyväksyntöjä jne.

Nyt meillä sitten onkin n. 60 jäsenen virallinen kerho E.D.D. ry ja on moottoriliiton hyväksyntä ja muitakin asioita kunnossa. Eli se ajatus poiki sitten tämän kerhon ,Extreme.Dirty.Driwers ry:n harrastekerhon, joka järjestää aika paljon harrastetapahtumia; sarjacrosseja, sänkicrosseja, training day, CC-kappia ym, ym. Eli niinkuin useimmille onkin jo tuttua, nämä E.D.D.n järjestämät genret.

Eli jos siis haluat liittyä kerhoomme, jossa harrastajat ovat tärkeitä, haluat saada mahtavat jäsenetumme käyttöön esim. Stormilla, hakemusta sisään ja tervetuloa iloiseen joukkoomme E.D.D. ry:hyn.